Oudervereniging

De Oudervereniging is een zeer actieve vereniging die bestaat uit ouders/verzorgers van leerlingen van onze school.

Noorderpoort

De oudervereniging organiseert de verschillende activiteiten in nauwe samenwerkingen met de groepsleerkrachten. Denk hierbij aan; het schoolreisje, Sinterklaas, Kerstmis, Carnaval, Pasen en de avond4daagse.

Deze activiteiten worden door de vrijwillige ouderbijdrage bekostigd. De oudervereniging int deze jaarlijkse vrijwillige bijdrage in het voorjaar.

Ongeveer zes keer per jaar vergadert de oudervereniging, deze data staan vermeld in Parro agenda.

Samenstelling

Voorzitter: Ilse van Troost

Penningmeester: Erik van Wanrooij

Secretaris: Petra van Draanen

en op dit moment 6 ouders.

Mocht u interesse hebben om plaats te nemen in onze oudervereniging kunt u altijd contact opnemen via onderstaande gegevens.

Heeft u vragen aan of over de Oudervereniging, dan zien we uw mailtje graag verschijnen op ons:
e-mailadres: ovkbsnoorderpoort@gmail.com of via de voorzitter Ilse van Troost telefoonnummer 0651382599.