De Ottertuin

BSO

In BSO De Ottertuin kunnen kinderen vanuit basisschool Noorderpoort en De Biezenkring voor en na school komen spelen. Er komen ongeveer 10 kinderen in de leeftijd van 4 jaar t/m 12 jaar bij elkaar. Het lokaal is gezellig ingericht, dus kinderen zijn echt even weg “uit” school..

Vóór school kunnen ze lekker binnen of buiten hun eigen gang gaan. Spelen, een boekje lezen, tekenen, er is van alles mogelijk.

Na school staat er wat drinken en iets lekkers klaar. Daarna kunnen de kinderen meedoen aan een activiteit, of gewoon binnen of buiten spelen.

De Ottertuin is van maandag t/m donderdag geopend en is een onderdeel van De Tovertuin.

Peuterspeelzaal

De Ottertjes is een groep peuters die spelenderwijs op ontdekking gaan binnen basisschool de Noorderpoort. Er komen maximaal 13 peuters bij elkaar.

Samen in het kringetje, boekjes lezen, liedjes zingen en dansen. Maar ook is er veel ruimte om lekker creatief bezig te zijn, buiten te wandelen en lekker vies te worden.

Alle kinderen vanaf 2  jaar kunnen komen spelen en ontdekken in De Ottertuin

Beide zijn een onderdeel van De Tovertuin. Voor meer informatie en aanmelding dient u contact op te nemen met de Tovertuin zelf.