Nieuwe ouders

Beste ouders,
Welkom op de website van de KBS Noorderpoort. Om meer over de school te weten te komen, verwijzen wij u naar de schoolgids. Daarin is veel informatie te vinden. Kijk ook gerust naar de rest van de website om een algemene indruk te krijgen. Heeft u vragen, dan kunt u ons per mail (info@kbsnoorderpoort.nl) of telefonisch (0162-370237) bereiken.

Helaas door de sluiting van de scholen komen de informatie avond (14 januari) en kijkochtend (19 januari) te vervallen. We willen u graag uitnodigen voor een persoonlijke rondleiding onder schooltijd. Maatregelen in acht nemend.
Heeft u interesse? Neem contact op met ilvyverdaasdonk@stichitnginitia.nl

Heeft u een inschrijfformulier nodig, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Inschrijfformulieren zijn niet via de website te downloaden.