Nieuwe ouders

Beste ouders,
Welkom op de website van de KBS Noorderpoort. Om meer over de school te weten te komen, verwijzen wij u naar de schoolgids. Daarin is veel informatie terug te vinden. Kijk ook gerust naar de rest van de website om een algemene indruk te krijgen. Heeft u vragen, dan kunt u ons per mail (info@kbsnoorderpoort.nl) of telefonisch (0162-370237) bereiken.

Helaas kunnen wij vanwege de huidige COVID maatregelen u niet op locatie uitnodigen voor een persoonlijke rondleiding. Zodra dit weer tot de mogelijkheden behoort, bent u van harte welkom in onze school! In de tussentijd kunt u een digitale afspraak maken.

U kunt hiervoor contact opnemen via info@kbsnoorderpoort.nl

Heeft u een inschrijfformulier nodig, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Inschrijfformulieren zijn niet via de website te downloaden.